Resen blev besejret igen

U12 pigerne fra Struer Håndbold har i denne sæson haft et godt tag på naboerne fra Resen KFUM. Alle fire kampe i turneringen er blevet vundet, men holdene har spillet nogle gode kampe mod hinanden. Tirsdagens opgør var ingen undtagelse. De to hold kender efterhånden hinanden rigtig godt, så spillet er lidt anderledes, end når man spiller mod andre hold. Hjemmeholdet fra Struer Håndbold havde sævrt ved at spille sig til afslutninger fra de normale bagspilspositioner. I stedet blev der scoret fra stregen, hvor Emma Mikkelsen rykkede sig rigtig flot fri, og fra højre fløj, hvor Cecilie Møldrup scorede fra spidse vinkler.
Forsvarsmæssigt var Struer holdet godt over Resen spillerne. Der blev lukket fornuftigt af, og Freja Vester stod en rigtig god kamp.
Kampene mod Resen har altid en speciel nerve, og langt hen i anden halvleg var man ikke helt sikker på sejren. Struer kom godt nok til afslutninger, men skuddene blev misbrugt. i den modsatte ende af banen indkasserede Stine en 2 minutters udvisning, og Resen havde chance for at komme tilbage i kampen. De tilbageværende 5 markspillere steppede gevaldigt op med sidebevægelser, og Resen måtte nøjes med halve afslutninger. Mod slutningen af kampen fik Danne indstillet sigtekornet og sejren kom i hus. Kampen sluttede med 13-10 til hjemmeholdet efter en kamp som begge mandskaber kan være stolte af.
Søndag gælder det en svær hjemmekamp mod Herning.