Vision for Struer Håndbold

Struer Håndbold vil have kompetente, engagerede trænere til alle hold i ungdoms- og seniorafdelingen.

• Vi tror på, at vi gennem fokusering på den enkeltes spillers færdigheder og kunnen, og ved at udfordre den enkelte spiller dér, udvikler spillerne bedst til gavn for spilleren selv og holdet.

Struer Håndbold vil skabe rammerne for sportslige og sociale oplevelser.

• Visionen skal ikke bare være ord på et stykke papir - så vi har sat nogle konkrete handlingsplaner bag ved ordene. For sæsonen 2016 er der planlagt nedenstående aktiviteter til understøttelse af visionen:

• Fortsat ansættelse af Sportskonsulent
  • Kompetencegivende kurser holdt internt i klubben
  • Trænercafé hvor trænere kan sparre med hinanden.

Struer Håndbold vil skabe rammerne for sportslige og sociale oplevelser.

• Deltagelse i Intersport Cup
  • Svanecup, klubtur på tværs af årgange
  • Brag i hallen
  • Dyrke fællesskabsfølelse via opfordring til at hilse og støtte på tværs af årgange.

Struer FH vil involvere medlemmer og forældre i at løse fælles opgaver i Struer Håndbold.

• Intersportcup
  • Hjælp ved pengegivende aktiviteter

Struer Håndbold har mange opgaver der skal løses i løbet af året. Se vores oversigt over årets gang i klubben