2. Div drengene er tilbage på sporet.

Med nederlag i de seneste to kampe, var drengene fra Struer Håndbold indstillet på at besejre HH90, så håbet om en topplacering i 2. division stadig er realistisk.
Hjemmeholdet Holstebro og gæsterne fra Struer har efterhånden krydset klinger en del gange i år. Før dagens opgør har Holstebro vundet en, Struer har vundet 2, mens en enkelt kamp er endt uafgjort. Også i dagens kamp var de to hold jævnbyrdige. Struer bragte sig foran med 3 mål efter 10 minutters spil - den samme afstand som kampen sluttede. Spillerne på de to hold kender efterhånden hinandens styrker og svagheder, denne viden forsøgte spillerne at udnytte ved at kyse hinanden. Der blev givet og taget af et godt hjerte. Desværre gik det ud over Oliver Søgaard, der måtte forlade banen midt i første halvleg efter en alt for voldsom tackling. Holdkammeraterne skulle lige ryste forskrækkelsen af sig, så Holstebro var tæt på udligning inden pausen, men en fintestærk Viktor Brogaard og en godt skydende Mathias Gregersen udnyttede, at Jakob Gravesen fordelte angrebsspillet godt. Foran 11-9 gik Struer Håndbold ind til anden halvleg, med en instruks om at få bedre fat i forsvaret. Spillerne var meget fokuseret, og fik efterhånden ret godt styr på forsvarsspillet. Emil Madsen stod inde bagved i målet og tog rigtig godt fra. Selvom Struer var foran gennem hele halvlegen og ofte med 3-4 mål, så var kampen på intet tidspunkt afgjort. Oliver Søgaard kom tilbage på banen 15 minutter inde i 2. halvleg og gav pause til Mathias. Jakob Gravesen blev rykket over i højre back og sørgede for målgivende afleveringer til både fløj og streg. Med tre minutter igen var der lige ved at gå gummiarm i holdet, men Viktor Brogaard lukkede kampen med en scoring. Struer Håndbold vandt kampen 23-20 og kan nu se frem til et vaskeægte topopgør på søndag i Struer Energi Park. HF Mors topper rækken med to points ned til Struer. Netop de to hold mødes kl 15.10. En kamp der skal vindes, så holdet for brug for mest mulig opbakning på hjemmebane.