U10 piger i ny sejr

Struer pigerne havde noget de skulle gøre bedre fra sidste kamp i Mejdal. Der var lagt op til at der skulle mere bevægelse i angrebsspillet også skulle udeholdet stå lidt bedre i forsvaret og hjælpe hinanden lidt mere. Struer lykkes til dels med opgaverne. Forsvaret skulle lige justeres lidt undervejs, men ellers var træneren meget tilfreds med det. Hjemmeholdet lavede således kun 4 mål i første halvleg, fordi udeholdet stod godt i forsvaret også var målmanden Majamia Kandelsdorff igen i hopla, så hun var svær at passere. Struer pigerne kunne fortjent gå til pausen med en føring på 7-4. Pausen blev brugt på at tale om åbninger og bevægelse. Der gik dog lidt tid inden det lykkes at se disse gode åbninger, men efter ca. 12 minutters spil i 2 halvleg havde begge hold kun scoret 1 mål hver. Der var 2 gode målmænd samt begge forsvar var godt placeret. Struers målmand MajaMia reddede 2 ud af 4 straffe og var klart medvirkende til at Ringkøbing ikke kunne score, I slutningen af kampen kunne Julie Nybo og Camilla Quistgård få gang i deres gode spil og komme igennem til vigtige scoringer. Dette kun lykkes fordi deres medspillere lavede gode screninger og indløb så der blev plads.

Endnu en gang spillede holdet godt sammen og var gode til at hjælpe hinanden til at få 2 point mere på kontoen.