U10 pigerne besejrede Hvide Sande

Struers U10 piger skulle tirdag aften på hjemmebane i Struer Energi Park forsøge at få en sejr over Hvide Sande.
Hjemmeholdet kom ikke godt fra start og kommer bagud med 1-0 efter ca. 4 min. spil. Struer spillerne kunne ikke få tingene til at fungere. Udeholdets målmand tog godt fra inde i målet med god hjem fra forsvaret og dermed skulle hjemmeholdets spiller skyde langt udefra. Struer begyndte da der manglede 7-8 min af første halvleg at bevæge sig uden bold og dermed kunne man komme fri til at score og dermed kunne gå til pausen med en 2-1 føring.

I pausen blev der talt om bevægelse samt troen på at det nok kunne lykkes vis man tror på det. Struer kom stærk ud til 2 halvleg og de ting der var snakket om begyndte at lykkes, men der var stadig en masse brændte skud samt skud lige på Hvide Sandes målmand. Hjemmeholdets forsvar var igen meget stærk og man arbejdede sammen, så det var ikke nem for udeholdet at score.
Struer vandt fortjent kampen med 7-2.
Stor ros til hele holdet for den flotte indsats og alle kæmpede godt.