Serie 2 damer besejrede Holstebro

Serie 2 damer har spille to kampe i den forgangne uge. Tirsdag blev det desværre til et nederlag til topholdet Tim.
I dag tog serie 2 damer til Holstebro. I Idrætscenter Vest skulle holdet møde Holstebro 3. Holstebro lå nummer 2 med 12 point og Struer lå efter nederlaget til Tim nummer 3 med 10 point.
De to hold fulgtes ad de første 5 minutter og derefter trak Struer fra, og bragte sig foran med et par mål. Føringen holdt helt til pausen, hvor Struer var foran 8-11, efter en flot første halvleg. Gæsterne stod rigtig godt i forsvaret og Inger stod nærmest fejlfrit. Sara og Pia styrede forsvaret, Marianne og Laila lavede målene i det etablerede angreb og Charlotte var god i kontrafasen. Sus var bagspiller eller fløj alt efter hvem der skulle have en pause.
De første 13 minutter af anden halvleg holdt holdet Holstebro fra at score. Det betød at Struer kom foran 8-16. Marianne var en regulær enmandshær i angrebet og forsvaret stod stærkt. Struer Håndbold spillede sæsonens flotteste kamp og vandt fortjent 15-20. Superflot kamp af pigerne