U18 piger med kurs mod 2. Division

Struer Håndbold U18 piger var søndag eftermiddag på besøg i Tjørring. En kamp som skulle vindes, hvis håbet om oprykning til 2. division skulle holdes i live.

Struer pigerne startede kampen godt i angrebet, og spillede sig hurtigt igennem til åbne chancer, som også blev udnyttet. I forsvaret kneb det lidt med at få afstemt aftalerne og få fundet den rette højde. Forsvaret blev ændret til en 5-1 opstilling, hvilket hjalp målmændene til gode redninger. I angrebet blev chancerne stadig udnyttet og Struer kunne gå til pause foran 13-8.

Anden halvleg lignede første halvleg på mange måder, og midt i halvlegen kunne Struer bringe sig foran med 8 mål. Derefter mistede Struer pigerne lidt af koncentrationen og Tjørring kom tættere på. Dog spillede Struer klogt de sidste 10 minutter og kunne hive en sikker sejr på 23-17 hjem.

Igen en god præstation af Struer, og vindes kampen søndag kl. 12.35 er oprykningen til 2. division en realitet.