Menu Menu

Alternativ målmand i U14 drenges sejr.

Hold 2 drengene fra Struer Håndbold var lidt presset før lørdagens udekamp mod Tarm-Foersum. Målvogter William havde afbud, så Tobias måtte på kassen. De sidste uger har holdet fået tilgang af nye spillere fra Thyholm, så holdet er ikke sammenspillet. Kun 3 ud af 9 spillere spillede i den røde Struer trøje sidste sæson. Magnus på centerpladsen sørgede dog for et godt flow i angrebsspillet og Jack Robinson havde indstillet kanonen fra venstre back. I målet stod den helt grønne målmand Tobias over niveau - godt hjulpet af forsvaret ( og en lille smule held)
Gæsterne fra Struer var foran 7-4 halvvejs i første halvleg. Alle spillere bød godt ind og det var en kamp i god kontrol.
Jonathan overtog på centerpladsen og spillede fløjspillerne fri til afslutning. Sigurd Lang scorede på en god kontra, hvor en bolderobring, 2 stationer op ad banen og en afslutning endte med scoring. Mod slutningen af kampen havde Tarm-Foersum luret Hvor de skulle skyde på Tobias, så langsom men sikkert gik stillingen fra en 3 måls føring til kun en enkelt. Struer blev måske snydt for et straffekast og et vigtig frikast, men i de sidste sekunder reddede Tobias dagen. Det sidste skud blev reddet af Tobias og de to points kom i hus. Stor ros til alle drengene for en god gang håndbold. Super dejligt, at Struer Håndbold kan mønstre så mange friske U14 drenge, som nyder at spille bold sammen. Der er plads til flere - så mød endelig op.

Alternativ målmand i U14 drenges sejr.