Flot sejr på udebane til U18 piger

Struer var søndag på besøg i Hvide Sande i en direkte kamp om puljens førsteplads.

Struer havde tabt det første indbyrdes opgør med 4 mål, så kravet var en 5 måls sejr. En svær, men ikke umulig opgave.

Lad det være sagt med det samme, at kampen var både velspillet og spændende hele vejen igennem. På trods af at komme hurtigt bagud med 0-2, så rykkede Struer bare endnu tættere sammen, og kæmpede i samlet flok. Angrebsspillet flød godt, og Struer spillede sig igennem til mange flotte scoringer, og kunne gå til pause foran med 13-11. Et godt udgangspunkt inden 2. halvleg.

Struer kom hurtigt foran med 3 i starten af 2. halvleg, og på trods af mange tilløb, havde Struer meget svært ved at slå hullet større end de 3 mål.
Pigerne kæmpede dog ufortrødent videre, og på samme tid virkede det til, at Hvide Sande begyndte at blive trætte, og mistede deres skarphed i angrebet.
Det var Struer pigerne hurtige til at udnytte, og den første 4 måls føring kom 10 minutter før tid. 5 minutter før tid kom Struers første føring på 6 mål. En føring som pigerne klogt holdt fast i til kampen var færdig. Struer vandt kampen med 26-20.

Generelt var dagens kamp en kulmination på mange ugers gode præstationer. Samtlige spillere kæmpede det bedste de havde lært i begge ender af banen. Flotte præstationer i målet, gode præstationer i forsvaret blev krydret med mange flotte angreb og scoringer. Kort sagt en komplet holdpræstation.