U14 drenge måtte bøje sig for overmagten

2. Division drenge fra Struer Håndbold måtte lørdag eftermiddag indkassere ugens eneste nederlag, da topholdet Håndbold Øst vandt 23-17. Hjemmeholdet fra Håndbold Øst lagde hårdt ud, og bragte sig foran 3-0. Mod et fysik stærkt Øst hold lykkedes det dog Mathias Gregersen, at skyde Struer ind i opgøret igen. Med et par scoringer var stillingen pludselig 7-6 og frygten for en stor øretæve, var midlertidig afværget. Håndbold Øst er et hold der knokler på i samtlige spilminutter og er rigtig stærke på anden bølge pres. Der blev lagt tryk på i slutningen af første halvleg og stillingen ved pausen var overbevisende 12-6.

Billedet var det samme i starten af anden halvleg. Hjemmeholdet Øst var toneangivende, men Struer kæmpede for at hænge på. I lange perioder af halvlegen skiftedes holdene til at score. Kampen sluttede med en spektakulær scoring på frikast efter tid. Oliver Søgård viste smidighed og scorede rundt om muren, til slutresultatet 23-17. En fortjent sejr til Håndbold Øst, der dermed rykker op i 1. Division, men også ros til alle på Struer holdet for at kæmpe mod de store Øst gutter.
Næste opgør er mod HH90 på søndag i Gråkjær Arena.