Storsejr til 2. divsion drenge

Hjemme i egen hule i Struer Energi Park lykkedes det 2. Divsion drengene fra Struer Håndbold at besejre Hvide Sande med hele 27-17.
Af flere årsager var kampen en af de kampe, der bare skulle vindes. Dels ligger Hvide Sande i den tunge ende af tabellen og Struer holdet kæmper for at sikre sig en placering i toppen af rækken - men ikke mindst havde drengene en del skolekammerater på tilskuerpladserne.
Hjemmeholdet kom ok fra start selvom de to hold lige skulle føle hinanden på tænderne. Struer holdet har løftet sit spil de seneste kampe og har fundet nøglen til de rigtige angrebsåbninger. Selvom forsvaret blev lidt udfordret af et par rigtig dygtige Hvide Sande spillere, så begyndte hjemmeholdet at trække fra. Midt i første halvleg ændrede stillingen sig derfor fra en Struer føring på 2 mål til en føring på 10-5 efter 17 minutters spil.
Forspringet blev skabt på effektivt angrebsspil, hvor der ikke blev lavet ret mange tekniske fejl. Tendensen forsatte efter pausen, hvor føringen sikkert blev udbygget. Mens Hvide Sande spillet var bygget meget op om få spillere, så havde Struer mandskabet hele holdet i spil. Det blev til flotte scoringer fra stort set samtlige positioner alle spillere bød flot ind. Kampen endte med en sikker sejr til Struer Håndbold på 27-17.
Med sejren har Struer givet sig selv et godt udgangspunkt inden de 3 sidste kampe før jul. Allerede i morgen lørdag spiller holdet igen. Her gælder det et opgør mod rækkens absolutte tophold fra Håndbold Øst. På papiret ligner det en umulig opgave, men med selvtillidsbarometret helt i top, vil de lokale drenge give den gas i 2x25. Kampen spilles i Borbjerg kl. 13.45