Fortjent sejr til U14 drenge

Midtuge kampen mellem Tvis og Struer Håndbold var Struers fjerde kamp i turneringen. De første 3 kampe har budt på sejr, uafgjort og nederlag, så der skulle gerne to points på kontoen.
Struer startede bedst og bragte sig foran 4-1. Herefter gik de lidt i stå, og hjemmeholdet fra Tvis kom tilbage i kampen. To velspillende målmænd og angrebsspil der haltede betød en lang scoringspause ved stilllingen 4-4. Struer Håndbold fik brudt og bragte sig foran til pausestillingen 5-7.
I anden halvleg fik Struer mere gang i målscoringen. Oliver Søgaard spillede en stærk kampe og fik sat tempo i angrebsspillet. Viktor Brogaard spillede sig op efter pausen, og fik sat flere gode scoringer ind. I det hele taget bød hele bredden på Struers hold flot ind, med scoring fra alle positioner af banen. Forsvaret haltede lidt, så Tvis fik kontakt mod slutningen af kampen. I modsætning til kampen mod Holstebro bevarede Struer føringen, og Oliver Søgaard kunne score det sidste mål til slutstillingen 18-15.
Med sejren kan drengene se frem mod næste torsdags møde mod Fjends, der er det eneste hold i puljen, Struer ikke har mødt.

Som det fremgår af billedet nåede drengene også at lave knæk cancer blomsten i omklædningsrummet efter kampen, og støtter dermed en vigtig sag.