Svær sæsonåbner for U14 drenge

U14 drengene fra Struer Håndbold skal i denne halvsæson prøve kræfter med 2. division. Første prøve var mod et stærkt spillende hold fra Håndbold Øst, der er en sammenslutning af Mejrup-Hvam og Hogager.
Allerede fra kampens begyndelse stod det klart, at Struer drengene var oppe imod væsentlig mere fysik, end de har været vant til. Der blev taget rigtig godt fat i forsvaret fra gæsternes side, og alle fejl blev straffet. Håndbold Øst kørte på ved hver en bolderobring og kom man ikke ikke frem blev der afsluttet. Gæsterne fra Håndbold Øst var i teten fra kampens start, men det lykkedes Struer at kæmpe sig tilbage, så der næsten var kontakt efter 15 minutters spil, hvro stillingen var 5-6. Herefter trak Håndbold Øst fra over var foran med 4 ved halvleg. Struer måtte undvære Viktor Krabbe og Mads Johannesen pga. sygdom og skader. Deres fysik i forsvaret kunne man godt have brugt. For ofte fik Håndbold Øst lov at bryde igennem, hvor forsvaret ikke fik begået et frikast. På trods af problemer med at komme til scoring kæmpede Struer drengene videre i 2. halvleg. De kunne dog ikke forhindre, at Håndbold Øst tog en fortjent sejr. Slutcifrene lød på 20-9, et resultat der måske var 4-5 mål for stor i forhold til holdenes normale styrkeforhold.
Holdet spiller igen på lørdag, hvor turen går til Hvide Sande. Hold 2 starter turneringen på søndag, hvor Thyholm tager imod.