U10 piger startede med sejr.

Første turneringskamp for U10 pige 1 siden deres flotte indsats ved Intersport Cup, hvor det blev til en flot flot 2 plads i A finalen.
Pigerne fra Struer var klar på en svær kamp og var klar på at der skulle kæmpes for en sejr. Struer kom godt fra start og dækkede godt op foran en stærk målmand i Majamia Kandelsdorff, som tog mange gode bolde. Udeholdet havde svært ved at komme igennem hjemmeholdets stærke og gode forsvar. Struer satte lidt tempo i angrebsspillet og fik skudt meget imod udeholdets målmand, som også stod godt. Men Struer pigerne kunne gå til pausen med en 3-1 føring, som var meget fortjent.
Der blev i pausen snakket om nogle ændringer, som skulle gøre at der kom flere mål på tavlen, men dette lykkes desværre ikke. Hjemmeholdet blev ved med at skyde ude held til scoringer. Struer vinder dog kampen 5-2 og er kommet godt i gang.

U10 pige 2 spillede også første kamp i Struer Energi Park, men måtte desværre se sig besejret 9-2 af Lemvig.