Menu Menu

Uddeling af priser til ungdomsafslutning.

Torsdag aften var der dømt afslutningsfest i Struer Håndbold for U10 til U16 årgangene. Omkring 120 spillere havde taget imod tilbuddet og havde nogle fornøjelige timer med spisning, quiz og uddeling af priser. 
Tanja Jahnsen fra sportsudvalget afviklede den uretfærdige quiz, hvor præmien var en kurv med guf, som holdet kan tage med til Svane Cup. Repræsentanter fra holdene skulle svare på spørgsmål som blandt andet Jannick Greens alder, Landins højde og hvornår håndbold special fra Adidas blev opfundet. Vinderne blev U14 piger som helt sikkert vil dele med U14 drenge... 

Der blev kåret årets spillere på de enkelte hold: 
U10 piger D: hele holdet
U10 piger C: Sundus Aden Hussein Nuur
U10 piger B:Julie Hodde Nybo
U12 drenge: Tristan Tingleff Liebach
U12 piger 2: Maria Ingemann Jensen
U12 piger 1: Elina Sørensen
U14 piger: Caroline Jahnsen 
U14 drenge 2: Mads Nygaard Andersen 
U14 drenge 1: Viktor Lang Brogaard 
U16 piger: Mastarn Bandian

Traditionen tro blev der også kåret et årets talent i ungdomsafdelingen og årets ung træner. Signe Birk blev kåret til årets talent mens Josefine Noe og Sofie Bak Johannesen blev kåret som årets ungtræner. 

Med afslutningsfesten nærmer vi os enden på sæsonen 2017/2018. Først skal holdene til Svane Cup. I den kommende weekend skal 125 spillere og ledere til Aalborg og deltage i Svane Cup. Spillerne tager afsted med busserne fredag og kommer hjem igen søndag aften. Der er mulighed for at følge holdene på facebook siden - Struer Håndbold til stævner.

Uddeling af priser til ungdomsafslutning.