Menu Menu

Hjerm FIF og Struer Håndbold blev kredsmestre.

Struer kommune havde tre hold repræsenteret ved kredsmesterskaberne for U14 årgangen i håndbold.
Pigerne fra Thyholm IF spillede lørdag i Sunds, hvor det desværre blev til et nederlag på 12-8 til Team Vestjylland i semifinalen.
Søndag var Struer Håndbold vært i Struer Energi Park ved kredsmesterskabet for U12 drenge og U14 drenge. Et stævne der trods det fine vejr var rigtig godt besøgt, og de mange tilskuere og speakeren skabte en festlig ramme om nogle spændende kampe.
Snejbjerg  besejrede Mejrup-Hvam i finalen for U12 drenge 19-14. Hjerm FIF vandt en tæt finale over Tarm-Foersum i A rækken med 19-18. Den sidste scoring til Hjerm faldt i de absolut sidste sekunder af kampen.
I B rækken var Struer Håndbold ude i en spændende semifinale mod Team Tangen. Den ordinære spilletid sluttede 15-15, så der måtte 2 x 5 minutters ekstra spilletid til, før Struer Håndbold kunne booke plads i finalen efter 21-18 samlet.
I finalen skulle hjemmeholdet møde Snejbjerg, der meget overbevisende havde besejret Skjern med 17-10.
Struer Håndbold fik en rigtig god start på finalen og dominerede kampen med et rigtig godt forsvarsspil og effektivt angrebsspil. Hjemmeholdets Viktor Brogaard var gang på gang en for stor mundfuld for Snejbjerg. Struer Håndbold var foran 8-3 ved pausen. Desværre kunne spillerne ikke holde dampen oppe i hele kampen, så Snejbjerg halede mod slutningen ind på Struer. Det var ved at gå helt galt for hjemmeholdet, da Snejbjerg fik udlignet og senere bragt sig foran med 13-12. Heldigvis kunne Oliver Søgård bringe balance i regnskabet i holdets sidste angreb. Finalen skulle derfor afgøres i forlænget spilletid. Her tog Struer holdet igen teten, og finalestævnets helt store spiller, målvogter Emil Madsen fra Struer Håndbold kronede to flotte kampe med flere afgørende redninger. 17-15 blev resultatet af finalen, efter en kamp hvor både kollektivet og individualisterne spillede en afgørende rolle.
Kampen var afslutningen på et perfekt afviklet finalestævne, som høstede ros fra kredsens udsendte. En klar anbefaling herfra til, at man også i de kommende afvikler kredsmesterskabet som et samlet stævne.
I den kommende weekend skal Resen KFUM’s U14 piger spille Jysk Mesterskab, efter at have vundet 2. division. Stævnet spilles i Løgstør lørdag, hvor Resen møder Løgstør og Egene fra Gråsten i den indledende pulje.

Hjerm FIF U14 drenge

Hjerm FIF U14 drenge

Hjerm FIF og Struer Håndbold blev kredsmestre.