Menu Menu

Handicapholdene i Struer Håndboldklub slutter sæsonen af med medaljer til begge hold.

Struer Håndbolds to hold for udviklingshæmmede voksne, har været til det afsluttende stævne i denne sæson.
C holdet har haft en rigtig fin sæson, med fremgang hos alle spillerne. Spillerne har altid været helt fantastiske og den ”hårde” træning har givet pote i år. Alle spillerne tager ansvar og alle lægger mange kræfter i træningen.
Det var derfor fantastisk at kunne tage hjem fra sidste stævnedag, hos FC Midtjylland, med en bronze medalje om halsen.

Holdet består af:
Helene Adsersen, Andreas Trillingsgaard Jensen, Anja Hargaard, Rasmus Riis Jensen, Kristian Damgaard Bendtsen, Lone Højbjerg Kristensen, Mikkel Krag Andreæ, Helle Christensen, Simon Hedegaard og Anders Jensen (Tonny Buchholz måtte melde afbud til sidste stævne)

A holdet har også haft en super fantastisk sæson, og da de kun satte to points til, blev det til en flot guld medalje. A holdet har en fin tradition for at hjemtage guldmedaljer. De er enige om at det er en god vane. Holdet havde et par afbud til sidste stævnedag i FC Midtjylland, hvilket gjorde at vi rykkede den unge Kristian Damgård Bendtsen op. Dette var to super kampe han spillede, de andre tog ham ind på holdet og de spillede alle hinanden gode. Han startede den første kamp med at score og havde også en del frispilninger.

A holdet består af:
Michael Lyngså, Casper Ulrichsen, Morten Kjærgaard, Nicolaj Nielsen, Monica Daater, Thomas Beyer Gaasdal, Lærke Clemensen, Anette Kjær og sidst men ikke mindst Kristian Damgaard Bendtsen. (Afbud til sidste stævne fra, Rene Bertelsen og Claus Agergaard)

Det at have et A og et C hold har vi alle snakket en del om. Får begge hold nok ud af træningen, er niveauet for højt, for lavt eller er det ok. Det vi kan sige er, at de to hold supplerer hinanden på glimrende vis. A holdet har en fantastisk evne til at gøre C holdet rigtig gode, og C holdet har en dejlig evne til at overraske A holdet til træning. De hjælper hinanden, de rummer hinanden og resultaterne viser vel også lidt om at det slet ikke er så ringe endda.

Trænerstaben består af:
Rikke Bro Jensen og Juliane Kjærgaard Thøgersen står for A holdet
Hanne Trondhjem og Hanne Lillie står for C holdet.
Vi siger alle tusind tak for en aldeles fremragende sæson.