Menu Menu

U10 piger blev puljevinder

Så blev det søndag og 2. Sidste kamp i denne turnering. Der skulle være “et brag i hallen” og pigerne glædede sig til at skulle løbe indløb til musik mm.
I dagens kamp skulle vi spille mod Vinderup og pigerne kunne godt huske at nogen af modstanderne var nogle temmelig høje piger, men det slog dem ikke ud for aldrig har pigerne spillet så godt i forsvaret. Hold nu op hvor tog de ved og Majamia på mål havde nogle rigtig flotte redninger.
I angrebet kom vi til flere flotte afslutninger, vi har dog nogen gange lidt udfordringer med at få placeret bolden ude i hjørnerne og ikke i Chokolade højde (citat træner Maiken). Men vi kæmpede og når vi havde tålmodighed til at få bolden spiller rundt og der blev lavet nogen fine indløb af Celina, Simone, Ida og Malou så var det de store huller kom således at Emilie kunne få sat 4 mål ind, Isabella 1 mål og Maja 1 mål. Sundus havde et rigtig flot gennembrud som desværre ikke endte i et mål. Men næste gang så er den der.
Vi er som trænere super stolte af vores piger og hvor meget de rykker sig fra kamp til kamp - og endnu mere er vi stolte af at selvom der er en kamp tilbage så har vi vundet puljen. Flot piger.

U10 piger blev puljevinder