U14 drenge blev puljevinder

U14 drengene fra Struer Håndbold kunne lørdag sikre sig puljesejren. Kravet var en sejr over Vinderup, som holdet i denne sæson har haft krammet på. Optakten til kampen blev lidt speciel, da dommeren ikke dukkede op. Vinderups træner, Henrik Lindgren måtte derfor iføre sig en sort Struer Håndbold trøje og betjene fløjten.

Om det var dommersituationen eller kampens betydning, der spillede ind, i starten af kampen er uvist. Struer Håndbold kunne under alle omstændigheder ikke få flow i spillet. Gode individuelle præstationer i angrebet gjorde, at Struer trods alt var foran med 2 ved halvleg. I anden halvlegs første halvdel fik Struer Håndbold mere kontrol med kampen. Gode gennembrud, hvor bagspillerne dragende nytte af Oskars arbejde på stregen, og et effektivt offensivt forsvar gav gæsterne fra Struer Håndbold en føring på fem mål. Mod slutningen af kampen kom Vinderup lidt tilbage i kampen, men nogle lækre mål af Simon Frederickson og Oliver Søgård afgjorde kampen. På et frikast efter tid, hvor Emil havde forladt målet, reducerede Vinderup til slutresultatet 24-26. Struer Håndbold vinder dermed deres pulje og er klar til kredsmesterskabet den 8. April. Kredsmesterskabet afvikles på hjemmebanen i Struer Energi Park, da Struer Håndbold har fået tildelt mesterskabet i U14 drenge A, U14 drenge B og U12 drenge A.