Menu Menu

Emilie Groth indstillet til ungleder pris.

I forbindelse med Struer Kommunes nytårskur blev der uddelt en lang række priser.
I 2017 blev Struer Håndbold kåret til årets forening, 3. Division damer fra Struer-Resen Håndbold kåret til årets sportsnavn og Peter Johannesen fik Du gør en forskel prisen.

Til dette års nytårskur havde formanden for Struer Håndbold indstillet ungdomstræner, Emilie Groth til Struer Energi Parks ungleder pris. I indstillingen stod blandt andet:

Struer Håndbold indstiller Emilie Groth til årets unglederpris. Emilie er træner for vores U10 piger hold 1. Emilie er god til at styre træningen selv. Hun er desværre selv er stoppet med at spille håndbold, men så har foreningsmennesket Emile har taget over, og hun har valgt at hjælpe klubben som træner. Hun viser dermed andre unge, at selv om man ikke selv er aktiv som spiller, er det stadig fantasktisk at være i en forening. Hun kommer fra Hvidbjerg og går i gymnasiet, men finder på trods af transporttid og skoleopgaver tid til U10 pigerne, der værdsætter hendes engagement.

Desværre blev Emilie ikke kåret til årets ungleder, men fra Struer Håndbold vil vi gerne ønske Emilie tillykke med nomineringen og takke for den store indsats i klubben.

Emilie Groth indstillet til ungleder pris.