Storsejr til U14 piger

U14 piger skulle onsdag aften forsøge at forsætte det gode spil, som holdet har vist efter julepausen. Kampen, som stod mellem Vinding KFUM og Struer Håndbold, skulle vise sig, at blive årets hidtil bedste af Struer pigerne. Pigerne startede kampen godt, med fint forsvarsspil og fejlfrit angrebsspil bragte de sig hurtigt foran med 6-0. Den gode start fik tændt et hårdt kæmpende Struer hold, som i gennem hele første halvleg spillede sig til rigtig flotte chancer, som meget sikkert blev omsat til mål. Holdet kunne gå til pause foran med 10-5. Pigerne kom stærkt ud til 2 halvleg, hvor det flotte angrebsspil forsatte og hvor angrebsspillet, flot ført an af Caroline Jahnsen, lykkedes til fulde. Også begge målmænd spillede en stor kamp, der blev lukket godt ned bag et solidt forsvar. Der skal lyde en stor ros til hele holdet som vinder kampen med overbevisende 23-13. Pigerne kæmper bragt og alle byder ind, på en dag hvor Vinding KFUM ikke fik et ben til jorden. Holdet spiller allerede næste kamp torsdag kl. 18:15, hvor Resen KFUM 2 kommer på besøg.