Slidersejr over Mejdal - nu venter topbrag.

Det er efterhånden blevet en tradition, at 3. division damerne fra Struer Håndbold har det svært mod Mejdal. Et kig i tabellen burde fortælle for historien om to hold med niveauforskel, men som ofte før, blev opgøret en tæt affære.
Struer Håndbold kom lidt sløvt ud til kampen og brændte en del chancer. Holdet startede i et 4-2 angreb, hvor det også resulterede i nogle rigtig gode chancer, men alt for lidt røg i kassen. Efter en periode gik Struer over til at spille med en stregspiller.
Mejdals venstre back startede med at score nogle rigtig gode mål så hjemmeholdet fulgte med Struer. Pausestilling 8-8 i en målfattig affære.
Fra starten af anden halvleg gik Struer tilbage til 4-2 angrebet. Denne gang med en helt anden succes. Alligevel blev kampen hele vejen igennem en tæt affære, og Struer skulle kæmpe en vis legmesdel ud af bukserne for at hive sejren hjem. Heldigvis beviste holdet endnu en gang, at de er rigtig gode som hold