U10 piger vandt i Holstebro

U10 piger B skulle søndag spille kamp mod HH90 i Idrætscenter Vest, og det hele startede med, at vi kom en smule forsinket afsted fra Struer, da toget som træner Emilie skulle med fra Thyholm var blevet aflyst. Hun skal derfor have stor ros for hendes vilje til at hoppe på cyklen og cykle de 23 km, som der er fra Hvidbjerg til Struer, for at komme med pigerne til kamp. Det beviser virkelig hvor meget den unge træner vil de her piger.
Kampen starter lidt svagt fra Struers side, store huller i forsvaret og HH kommer hurtigt foran. Dog formår Struer at komme tilbage i kampen og de begynder også at lukke mere af i forsvaret. Ruksan på mål har nogle flotte redninger, og i den anden ende kommer både Ingeborg, Cecilie og Julie Nybo på måltavlen.
Desværre er Struer meget stillestående i angrebet, og først når de begynder at løbe lidt for hinanden, så kommer de til gode chancer, som bliver ombyttet til mål. 1. halvleg ender 6-6.
I 2. halvleg bytter Struer målmand, og Maria kommer ind i kassen. Forsvaret bliver meget bedre, der bliver lukket rigtig godt af og Maria står rigtig godt inde mellem stængerne. I angrebet lykkes det at få scoret en masse flotte mål, fløjene laver en masse indløb og alle Struers spiller forsøger at skyde på mål. Det er dejligt at se, at ingen er bange for at skyde, og alle er positive på banen.
Kampen ender 12-9 til Struer, så nu er vi i gang. Torsdag den 18. januar spiller vi igen i Struer Energi Park kl. 17.30.