Mathias redder dagen

Hvis man scorer det afgørende mål, samtidig med at tiden rinder ud - og man samtidig gør det akrobatisk med ryggen til mål, så bliver man dagens mand.
Mathias Gregersen scorede den sidste kasse for U14 drenge, så Vildbjerg blev besejret 17-16. Forud var gået nogle frustrerende minutter, hvor Struer Håndbold havde formøblet en 6 måls føring, og hvor tingene ikke hang sammen.
U14 drengene fra Struer Håndbold kom ellers godt fra start, og bragte sig klart i front. Det fysiske overtag blev udnyttet, og de første mål blev sat ind på kontra. Viktor Brogaard startede rigtig godt, og gjorde det onde ved Vildbjerg både på kontra og med afslutninger fra fløjen. Selvom både Emil og William i målet gjorde en god figur i målet, begyndte Vildbjerg at komme for let til deres scoringer. Forsvaret blev for ofte snydt i mand til mand situationer eller indspil til stregen.
Foran 14-10 ved pausen og tid til at rette tingene til.. Desværre fik snakken i pausen ikke den ønskede effekt. Struer kom godt nok foran med 16-10, men herefter gik holdet helt i stå. Febrilske angreb forårsaget af dårlig opdækning og Vildbjergs små spillere broderede sig lige så stille ind i kampen igen. Målene forsvandt fuldstændigt fra Struers spil.
Den sikre sejr blev smidt væk og Vildbjerg kunne udligne. Udeholdet havde endda muligheden for at snuppe sejren, men deres sidste forsøg blev skudt over mål.
Struer fik et sidste angreb med under ½ minut igen. Angrebet blev noget febrilsk og den rigtige afslutningsmulighed kom ikke. I stedet endte Mathias Gregersen med ryggen til målet i et akrobatisk spring i feltet. På forunderlig vis blev forsøget omsat til mål, og de to point tilfaldt Struer Håndbold. En fantastisk afslutning på en kamp som på mange måder var forfærdelig.. Med sejren har Struer vundet de to første kampe, et faktum som man ikke skal glemme at lette på hatten over.