3. division flyver videre.

3. division damerne fra Struer Håndbold forsvarede lørdag eftermiddag deres position som tophold med en storsejr over Silkeborg IF. Sejren var den 5 på stribe.
Struer bragte sig sikkert i front fra starten af kampen, blandt andet på grund af en velspillende sille Qvistgaard i målet. Holdet var foran 11-6 efter 22 minutters spil og kunne gå til pause foran 15-7. Halvvejs gennem 2. halvleg bragte Struer sig foran med 10 mål til stillingen 22-11.
Silkeborg forsøgte sig med mandsopdækning af 2 spillere. Selvom den tætte markering af Anne Korsgaard og Karina Kloster gav lidt tummel, så belv der skabt plads til andre spillere. Det endte med en sikker sekr på 26-15 til Struer Håndbold, som kan se frem til lokalopgør mod Mejdal den 21.1.