Menu Menu

2 sejre til U14 drenge

De to U14 hold fra Struer Håndbold sluttede en god sæson af med hjemmesejre over henholdsvis Vinderup og Herning.
Hold 1 havde forpasset chancen for at komme højere end nr. 3 i rækken, men Vinderup vil Struer drengene altid besejre. I en flot og koncentret kamp gjorde Struer forsvaret det rigtig svært for Vinderup at score mål. Angrebsmæssigt blev der vist mange gode takter og sejren kom aldrig i fare. Emil stod en rigtig flot kamp og alle mand havde andel i sejren på 16-8.

Hold 2 tabte i tirsdags til Mejrup-Hvam med 23-20. Ikke et dårligt resultat, da Mejrup rykker op i A rækken efter jul. I søndagens kamp, var holdet lidt ramt af afbud og skader, så holdet var suppleret med 3 pigespillere.
Modstanderen fra Herning ligger sammen med Struer i bunden af rækken, så de to hold gav hinanden en god og jævnbyrdig kamp. Struer drengene har udviklet sig gennem hele turneringen, og det er en fornøjelse at se den fight, der bliver lagt for dagen - samtidig med at humøret er højt. Rasmus DS startede kampen med at score det ene flotte mål efter det andet. Rasmus A havde rigtig mange flotte redninger og Amar scorede sit første mål på straffekast. Mads A styrede center fosvaret og de 3 piger gled flot ind i spillet. Lau beviste endnu en gang at han er god til at gå på kant. Asger fik sammen med Sofie lukket godt af for Hernings dygtige fløjspillere. Struer var foran hele kampen og kunne fejre sejren, efter at have vundet kampen 16-14.