Spændende lokalopgør endte uafgjort.

Struer spillere var skuffede over uafgjort, da U14 drengene spillede lokalopgør mod Langhøj.
Gæsterne fra Langhøj har hidtil i turneringen vundet samtlige kampe, så på papiret, så kampen meget svær ud. Første gang de to hold mødtes, vandt Langhøj 17-16, så det var også forventet, at det ville blive en tæt kamp. Første halvleg startede også præcis så tæt som man kunen forvente. Defensivt lagde Struer rigtig godt ud, og Emil Madsen spillede en rigtig flot kamp i målet. I det offentsive spil haltede det mere for hjemmeholdet. Det var som om, Langhøj stressede Struer spillerne til at tage de forkerte beslutninger. 7-7 ved halvleg og pointene kunne gå til hvilken side det skulle være.
Struer fik en forrygende start på 2. halvleg. Der blev lukket totalt af i forsvaret, men Emil som en sikker sidste skanse. I angrebet blev der både scoret på kontra og med godt presspil ud mod fløjene. Efter 8 minutters spil af anden halvleg havde Struer scoret 5 gange og Langhøj manglede stadig at komme på tavlen. Langhøj har en vis evne til at kæmpe og aldrig give op. Langsomt kom holdet tilbage i kampen. Specielt indspil til stregen drillede Struer holdet. I takt med at Langhøj kom tættere på en udligning, jo mere stift blev hjemmeholdets spil. Langhøj udlignede hjemmeholdets føring - og i en intens afslutning måtte de to hold dele de to point. Kampen sluttede 15-15. Drengene følte de havde tabt et point, og Langhøj fejrede det ene point som en sejr. Set over hele kampen, så var pointdelingen nok retfærdig.