Menu Menu

God eftermiddag for Struer Håndbold serie 2 Herrer

Søndag eftermiddag var der lokal opgør i serie 2 . Struer Håndbold bød NSK Håndbold velkommen i Struer Energi Park, til det der kunne have være en spændende topkamp.
Dette blev aldrig tilfældet, til det stillede NSK Håndbold op i for dårlig en tilstand. NSK Håndbold har haft vanskeligt ved at stille hold i serie 2 de seneste par weekender og dette var også gældende til dagens kamp hvor de havde flere serie 3 spillere med.
Struer kom rigtig fint fra start og kom ret hurtigt komfortabelt foran. Henrik Storringgaard gjorde en god figur i målet og på fløjen spillede Thomas Felber Krogfelt en særdeles god kamp med gode aktioner både på kontra og i det etablerede angrebsspil. Struer gik til pause med en førring på 14-7. Pause snakken i Struer lejren gik på at holde niveau og få afprøvet nogle nye opstillinger.
2. halvleg startede som første med at Struer kom rigtigt fint fra start. NSK Håndbold havde ikke noget at byde ind med og kampen fik aldrig rigtig den tænding en topkamp kan have. Stor ros tilhele Struer holdet for at udvise stor tålmodighed samt koncentration i alle 60 min.