Unødvendigt pointtab.

3. division damer fra Struer Håndbold havde en på papiret let opgave mod Mejdal-Halgård. Det var top mod bund - Struer havde hjemmebane, så en sikker sejr stod på blokken.
Desværre blev kampen en noget rodet affære, hvor begge hold havde svært ved at få etableret angrebsspil til at fungere. Struer Håndbold blev tidligt i kampen svækket, da Karina Kloster fik et noget hårdt dømt rødt kort for en forsvarsaktion. Mia Høgh havde afbud til søndagens kamp, så bagkæden var væsentlig svækket i 3/4 dele af kampen. På trods af modgangen kunne Struer gå til pause med en føring på 14-10.
I anden halvleg var det tydeligt at Struer manglede ressourcer og det betød dårlige beslutninger - især i angrebsspillet. Mejdal Halgård udlignede til 17-17 og hjemmeholdet kunne slet ikke få spillet til at fungere. Mette Rønberg tog i de sidste 10 minutter masser af ansvar og sled sig igennem til flere scoringer. Struer Håndbold lagde afstand, men til slut gik det alligevel galt. Mejdal Hålgård udlignede til 22-22. Struer fik et sidste angreb, hvor Kamilla Juul brød igennem og fik tilkendt et straffekast. En stærk spillende Mette Rønberg skulle sikre sejren, men måtte se sit skud blive reddet og pointtabet var en realitet. Struer Håndbold topper dog stadig 3. division med 7 points efter 4 kampe. Rækker Mølle Håndbold har 6 points for 4 kampe. De to hold mødes på lørdag kl. 14.30 i Rækker Mølle hallen. Der er derfor god grund til at afsætte lørdagen til topkamp.