3. division topper rækken efter sejr over Østbirk

Struer Håndbold skulle søndag eftermiddag spille et tidligt topopgør mod et af rækkens øvrige ubesejrede hold, Østbirk.
Som forventet så blev det et brag af en kamp imod en af rækkens absolut bedste hold. Østbirk har et virkeligt homogent hold med en utrolig stærkt skydende bagkæde.
Struer Håndbold spillede en flot 1. halvleg, hvor kampen svingede frem og tilbage. Det var dog udeholdet, der var i teten, og kunne efter 15 minutter bringe sig foran 10-7. Angrebsspillet fungerede og forsvaret hang godt sammen med en velspillende Sille Qvistgaard i målet. Struer Håndbold gik til pause foran med 15-13.
I pausen var var der god gejst i Struer lejren, og holdet var meget opsatte på, at få de to points med Venø Bussen hjem.
I de første 20 minutter af 2 halvleg spillede Struer holdet meget diciplineret og var foran med 5 mål med kun 10 minutter igen. I en kombination af træthed og nervøsitet blev hjemmeholdet fra Østbirk lukket ind i kampen igen. Jo tættere Østbirk kom på udligningen jo mindre fungerede spillet hos Struer Håndbold. Østbirk lykkedes med at udlingne til stillingen 25-25. Struer fik sat en scoring til 26-25 fra højre fløj og Østbirk kunne se sit sidste forsøg ramme træværket. En spændende afslutning der heldigvis tippede til Struer Håndbolds fordel omend kampen ikke behøvede at blive spændende..  Kampen blev i øvrigt sendt live på Struer Håndbolds facebook side, hvor interesserede kan gense kampen.
Resultaterne i rækken har betydet, at Struer Håndbold er eneste hold med maksimum points efter 3 kampe. 4 hold har 4 points efter 3 kampe, så puljen er stadig tæt.
Søndag den 22. oktober gælder det lokalopgør mod Mejdal i egen hule i Struer Energi Park, hvor førstepladsen skal forsvares. Kampen spilles kl. 15 med forkamp af herreholdet, der spiller lokalopgør mod Langhøj.