Fint comeback af serie 1 damer

Serie 1 damer startede turneringen mod divisionsreserverne fra GNIF. Første halvleg var bestemt ikke noget at skrive hjem om, og hjemmeholdet var bagud med 7 mål ved pausen. Det virkede som om Struer spillerne ikke var klar til kamp, og alt for mange fik specielt GNIF's venstre side lov at spadsere igennem til scoring. Glimtvis fik Struer spillerne vist, at de har en ganske fornuftig trup, men der var for lang imellem lyspunkterne.
Struer Håndbold kom ud til 2. halvleg med meget mere vilje og gå på mod. Selvom om resultattavlen signalerede, op ad bakke, så kæmpede Struer spillerne deres chance, og bundniveauet var væsentlig højere i de sidste 30 minutter.
Hjemmeholdet var lige ved at få kontakt, men et par rutinerede kræfter fra GNIF trak sejren i den anden retning. Det blev til et nederlag på 21-25 efter en absolut godkendt 2. halvleg. En halvleg der lover godt for de kommende kampe.