Ny sejr til serie 1 damer

Torsdag aften skulle SRH møde Ulfborg-Vemb, et hold, som SRH var sikre på at få en sejr over.
Ved kampstart var SRH forsvaret klar og solidt, hvilket gav muligheder for kontra. Dog formåede SRH ikke helt at udnytte situationen. Det var som om de lige skulle i gang i benene. Angrebsmæssigt, var der fint med tålmodighed og rigtig flotte indspil til Mette Rønberg på stregen. SRH fik mulighed for at spille deres spil - de aftaler de nu kunne huske, og alle fik præsteret og bidraget til kampen. Der var dog en periode, hvor tålmodigheden i angrebet forsvinder lidt og Ulfborg-Vemb kommer igennem og scorer på deres chancer. Første halvleg slutter 11-9

I 2. halvleg, blev SRH enige om, at Ulfborg-Vemb ikke skulle til at overtage kampen, og man skulle huske at holde overblikket og tålmodigheden i angrebet.
Forsvaret fortsatte stabilt, med rigtig gode tacklinger fra bl.a. Mia Celine Hansen på højre fløj, der fik stoppet, Ulfborg-Vembs ellers agressive venstrefløj. De ellers så neutrale dommere, begynder at træde at vil vise sig i kampen og SRH begynder at får mange 2 minutters udvisninger, som kan diskuteres. Det betød at der var mange perioder, hvor SRH spillede i undertal og selvom forsvaret stadigt tog rigtig godt fra, så blev spillet i angrebet forvirrende, med halve og utålmodige afslutninger. Ulfborg-Vemb valgte samtidigt at gå frem og fjerne en mand, hvilket også påvirke SRH's angrebsspil. Når der er mange kvinder på banen og alle vil vinde, kom man til at snakke lidt mere end at arbejde for at løse problemet. Ulfborg-Vemb blev dermed, unødvendigt lukket ind i kampen og nærmede sig SRH. Heldigvis for SRH's forsvar, kommer de igen til kontramuligheder og får lukket kampen med en god sejr på 25-20.