Sikker sejr til SRH serie 1 damer

SRH stod til at møde GNIFF Lemvig 2 torsdag aften. Efter to unødvendige nederlag til puljens tophold, gik SRH på banen med fighter viljen, om at skulle bevise hvad SRH kan præstere!

SRH og Lemvig skulle begge lige i gang og se hinanden an, før der kunne kommes igennem til scoringer. Først efter fire minutters tid får Lemvig scoret det første mål. SRH overtog dog efterfølgende kampen med flotte scoringer ude bagfra og endda med et par kontramål. Lemvig kom lige op og pustede SRH i nakken med 5-5, men SRH får igen styr på forsvaret og fik lukket godt af. SRH stikker af og går til pause med en føring på 13-9.

SRH havde de sidste to kampe tabt 2. halvleg stort, og pausen handlede om at koncentrere sig om eget spil, med styr på roen og overblikket, og samtidigt gå ind og fortsætte kampen som de hidtil havde spillet flot.
Men det viste sig, at der måske alligevel gik lidt ubevidste nerver igennem kroppen, da tekniske fejl påvirkede angrebsspillet. Lemvig kom igen op og pustede SRH i nakken. Med enkelte udskiftninger i SRHs opstilling, kom der igen styr spillet og samtidigt fik Linda taget rigtig godt fra i målet. SRH vinder en dejlig og sikker sejr på 23-17, og sikrede sig også at blive i serie 1 efter jul.