U16 piger B tabte på udebane

Struer Resen U16 piger var søndag formiddag på besøg i Sunds. Sunds kom rigtigt godt fra start, og bragte sig hurtigt foran med 5 mål. SRH pigerne havde dog denne søndag taget fighterhjertet med til Sunds, og pigerne sled og slæbte sig igennem hele første halvleg. Trods kun 1 udskifter og et par småskadede spillere, hentede pigerne ind på Sunds igennem hele første halvleg. Ved pausen var SRH pigerne bagud 10-7.

I anden halvleg fortsatte SRH pigerne den flotte fight, og hver spiller bidrog til at gøre holdet bedre. SRH fik næsten indhentet Sunds forspring mod slutningen af anden halvleg, da man fik reduceret til 14-15, men en to minutters udvisning kom til at koste dyrt, samtidigt med pigerne gik tør for kræfter til sidst. Det endte med et nederlag på 15-20. Holdet skal roses for en fantastisk fight og sammenhold, og det lover godt for efterårsturneringen.