Herrerne stjal et point.

Serie 2 herrer fra Struer-Resen Håndbold var lørdag eftermiddag et smut i Idom-Råsted.
Holdet var præget af mangde skader og afbud så det var en tynd besat bænk, der skulle forsvare SRH farverne.
De første 10 minutter af kampen var præget af stillingskrig, hvor Idom-Råsted bragte sig foran 2-1. Herefter løb Idom-Råsted fra gæsterne og var gennem resten af halvlegen foran med 4-6 mål.
I pausen blevet der krævet flere tacklinger i forsvaret og mere tålmodighed i angrebsspillet. Talen hjalp, og i løbet af de første 10 minutter af 2. halvleg fik SRH indhentet det meste af Idom-Råsteds føring, men hjemmeholdet var hele tiden en snudespids foran.
Med 10 minutter tilbage af kampen får Struer-Resen Håndbold udlignet. Desværre trækker Idom-Råsted fra igen. Det lykkedes SRH at udligne til 27-27 på en kontra med 8 sekunder tilbage på uret og stjæle det ene point.
Alt i alt en god holdindsats af SRH der vidner om et godt sammenhold og en god holdånd.