Serie 1 damer tabte knebent

Torsdagen stod på første hjemmekamp i den nye hal for SRH, mod Mejrup-Hvam 2. Et hold som SRH serie 1 holdet, altid har haft nogen spændende kampe mod. Og det blev denne også.

De første 7-8 minutter af første halveg, følges de to hold godt ad, men SRH's forsvar begynder at halte og det udnytter bl.a. Mejrup-Hvam's streg rigtig godt. SRH får ikke tacklet ordenligt af, et forsvar som bæger præg af, at holdet endnu ikke har fået trænet sammen. I angrebet får SRH spillet sig til nogle fine chancer, men får desværre skudt målmanden hendes rigtige steder, og Mejrup-Hvam får mulighed for enkelte kontramuligheder, som SRH dog får stoppet de fleste af.
1. halveleg sluttede 7-13
Der blev ikke sagt det store i halvlegen, udover at man skulle holde sig til de aftaler der trods alt var, og få gjort det endnu bedre end første halvleg. Der skulle findes noget figther-vilje frem!

2. halveleg startede dog som den sluttede, hvor Mejrup-Hvam styrer spillet, og kommer op og fører 7-14. Men heldigvis, fandt SRH pigerne viljen frem og kæmpede røven ud af bukserne, både forsvarsmæssigt, hvor der bliver lukket af, og i angrebet, hvor især Trine Grundahl får gang i skudarmen fra venstre back og er dagens topscore. Men det var desværre ikke nok, kun at vinde 2. halvleg. SRH går dog tildels tilfredse fra kampen med et 18-20 slutresultat.