3. division på 4. pladsen efter sejr.

Struer-Resen Håndbold 3. division damer sikrede sig søndag eftermiddag sæsonen 4. sejr i træk, da det blev til en flot sejr over Ringkøbing på 30-23.
Kampen startede rigtig fint for Struer mandskabet der hurtigt fik sig bragt i front med et par mål. Midt i halvlegen var det så Ringkøbing der var lidt i teten og fik indhentet forspringet. Ved pausefløjtet stod der 13-14

Efter pausen var det tydeligt at Ringkøbing, ikke havde fået skiftet så meget ud som Struer holdet. Ringkøbing kunne derfor ikke holde det høje tempo som Struer lagde for dagen, og Struer trak derfor ret sikkert fra. I de sidste 10 min. var det udelukkende et spørgsmål om hvor stor sejren ville blive. Slutresultat 23-30

Specielt skal nævnes den bund rutinerede keeper Hanne Galsgaard der spillede en pragtkamp.