Struer-Resen på vej mod toppen efter ny sejr.

Lørdag middag var damerne fra SRH taget en tur til Mejdal for at spille lokal opgør i 3. Division.
SRH var ramt af et par afbud og stillede derfor op med en lidt smallere trup end normalt.
Snakken i omklædningsrummet hos SRH inden kampen gik primært på at spille det spil som de selv er gode til og så ikke fokusere så meget på modstanderen.
1. Halvleg startede ikke optimalt SRH havde mange skud på stolperne og 100 % chancer der blev brændt. Efter en 10 minutters tid begyndte det lige så stille at gå SRH's vej. De næste 15-20 minutter spillede SRH rigtig fint og løb i den periode fra Mejdal.
Ved pausefløjtet var stillingen 11-16
Efter pausen blev det en noget rodet affære og Mejdal fik lavet lidt flere mål pga. Ukoncentreret forsvar fra SRH's side. Sejren kom aldrig rigtig i fare og efter slutfløjtet viste resultattavlen 24-31 i SRH favør.