Damerne stadig i spil til 2. pladsen

Ikke alt var lige kønt, da Struer-Resen Håndbold besejrede Mejdal i 3. division.
Det var en flok små nervøse SRH spillere og trænere, der torsdag aften tog imod Mejdal-Halgaard. Kampen startede som så mange gange gør nervøst og med mange brændte chancer, hvilket medførte at Mejdal hurtigt kom i front 1-4. SRH kom stille og roligt mere ind i kampen og formåede at hente Mejdal føringen sådan at der ved pause stod 11-12
Det var især en god slutning på halvlegen, der gjorde at SRH fik hentet et vel spillende Mejdal hold.
Efter pausen fortsatte SRH de gode takter og formåede at holde Mejdal nede på kun 7 scoringer i hele anden halvdel af kampen. SRH stod især godt i forsvaret hvor Sofie Lind og Mette Rønberg virkelig tog fat. I den anden ende begyndte Mejdal at mandsopdække Anne Korsgaard og Karina Søgaard, noget trænerteamet hos SRH var forberedte på og dette gjorde at de fik lavet et par gode mål der tippede kampen over i deres favør.
I løbet af de sidste 7 minutter vinder SRH 5-1 og afgjorde kampen til det forholdsvis sikre slutresultat 23-19. Damerne fra SRH har virkelig en evne til at hanke op i sig selv når det virkelig gælder og vinder ofte disse tætte kampe. Super godt spillet af hele holdet.

Torsdag den 30. marts spiller Struer-Resen sidste kamp i turneringen. Kravet er 2 points og nederlag til Ansager i deres sidste kamp den 2. april. Lykkes dette, skal Struer-Resen ud i oprykningskampe.