Menu Menu

U18 tabte pokalfinalen

U18 pigerne fra Struer-Resen Håndbold tabte pokalfinalen til NSK Håndbold, Krunderup 29-16.  

Finalekampen i Herning var en kamp SRH havde glædet sig til at spille, fordi det lå udenfor kampprogrammet og var ment som en god afveksling fra tuneringen.
SRH U 18 har spillet tre rigtige gode kampe her på det seneste med 2 sejre, så det var med spændning de mødte op.
NSK Håndbold, Krunderup ligger pt nr 2 i 2. division mens SRH er nr. 4 i A rækken. Det var derfor en kamp der på papiret ville ligge til NSK.
SRH startede rigtig godt i kampen og første med 5-3, men da der var spillet 17 minutter viste forskellen sig på de to hold tydeligt, og NSK trak fra. SRH gik i stå midt i 1 halvleg. Ved pausen var stillingen 14-8 til NSK.

2 halvleg startede desværre ikke som SRH kunne håbe på, så NSK trak fra med det samme. Struer-Resens spil fungerede ikke og NSK var foran med 25-10, da der manglede ca 10 min.
SRH spillede sig op til sidst, og viste det spil de har spillet de seneste kampe.
Når man ser på kampen, var det fortjent at NSK vandt med 29-16 - men SRH spillede godt i store dele af kampen. Desværre kunne vi ikke være med i deres tempo, men vi viste god moral og kampvilje og til tider spillede vi lige op med dem. Jeg er tilfreds med indsatsen udtalte træner Jens Nørgaard efter kampen.