Menu Menu

Sammen sejrer vi

Sammen sejrer vi er skriften på trøjen, som alle medlemmer af Struer Håndbold fik som gave tilbage i december.
Netop denne sætning er meget passende for en helt igennem fantastisk aften på Struer Grand Hotel for alle U10-U16 spillere i Struer Håndbold. Aftenen var afslutningen på en super sæson med mange nye tiltag og gode traditioner, der er blevet holdt fast i.
110 spillere og mere end 20 trænere var mødt op til afslutningen, hvor der var adgang forbudt for forældre og søskende.

Alle spillere mødte naturligvis op i deres trøje, så det var et skønt syn for klubbens formand for sportsudvalget Carsten Birk. " Det er skønt at se alle de glade unge håndboldspillere i deres trøje, man bliver en del af noget større og fornemmer virkelig, at fællesskabet er i top", fortæller Carsten Birk.

Spillerne spiste lasagne, gnave grønt og drak rød saftevand ved flotte opdækkede borde på Grand Hotel.

Efter spisningen var der underholdning og uddeling af pokaler til årets spiller for de enkelte hold.
Struer Håndbold uddeler hvert år en talentpris. I år gik denne pris til Oliver Søgaard. Oliver har i år spillet på klubbens U12 drengehold. Han er dygtig, hurtig, har et godt overblik og er altid klar på mere træning og flere kampe.
Som noget nyt har klubben i år indført en ny ungleder pokal. Struer håndbold har fået unge hjælpetrænere og trænere i gang, og vil meget gerne sætte pris på deres arbejde.
Prisen gik til Tanja Klit Pedersen, der i år har været tilknyttet klubbens U10 piger. Tanja har gennem 2 år været træner - spiller naturligvis også selv håndbold. Tanja er klar til endnu en sæson som træner i Struer Håndbold.
Sportskonsulent Lars Dalhoff fortalte lidt om hans oplevelser i klubben og Peter Johannesen fra bestyrelsen er glad for, at Lars også næste sæson er tilknyttet Struer håndbold.
Sæsonen er dog ikke helt færdig for de spillere der deltog i afslutningen. Den 21. -23. april drager mindst lige så mange spillere og trænere afsted til Svane Cup i Ålborg. En weekend med kampe, hygge, disko og meget mere. En god måde at slutte en sæson af på.
Struer Håndbold har i år arrangeret VM i skumhåndbold, banko aften, Intersport Cup, talent træning, målmandstræning og meget mere. Alt sammen noget der vil fortsætte, samtidig med at det vil blive krydret med nye og spændende tiltag.
Enkelte årgange vil sommertræne frem mod den nye sæson og her er nye så vel som gamle medlemmer mere end velkomne. Træningstider for sommertræning vil blive meldt ud på facebook og hjemmesiden.

Sammen sejrer vi