U10 piger indtog 1. pladsen

Det var nogle topmotiverede U10 spillere fra Struer Håndbold, der mødte op for at spille kamp mod Resen KFUM 2. 1. Pladsen i puljen der var på spil.
Struer Håndbold startede med at have bolden, og de startede med at spille godt i både forsvar og angreb.
Bolden blev spillet godt rundt selvom der også var mange forsøg på driblinger i angrebet, der ikke altid endte til vores fordel. Men Struer kom hurtigt foran og satte sig på kampen.
Forsvaret gik også rigtigt godt og det var ikke mange mål, Resen kunne sætte mod Struer målet, da Julie stod rigtigt godt i målet sammenkoblet med et stærkt forsvar.
Resen havde mange spillere med, så de endte et par gange i løbet af kampen, at skiftet hele holdet ud, men det tog Struer i stiv arm.
1. Halvleg endte 5-2 til Struer og det var igen et topmotiveret Struer hold der startede 2. Halvleg. Denne gange var det Ingeborg som stod i Struer målet og også denne gang var det Struer der satte sig på kampen.
Både i 1 og 2. Halvleg var Struer gode til at vinde bolden flere gange ved at "fiske".
Kampens mål blevet scoret af: Cecilie og Kathrine med hver 2 mål og Emma, Ingeborg, Julie, Mathilde og Sara scorede hver 1 mål.
Dejligt at se, at så mange Struer spillere havde mod til at tage ansvar i kampen. Samlet set var der for Struers vedkommende 29 forsøg mod Resen målet som endte med at 9 mål gik ind. Imod Struer målet var der samlet 10 forsøg direkte på målet og af dem gik 3 ind. Derudover havde Resen 8 forsøg ved siden af målet.
Stillingen endte med 9-3 til Struer som dermed indtog 1. Pladsen i puljen og sluttede sæsonen flot af.