Menu Menu

Afsluttende stævne

Lørdag den 18. marts spillede Struer Håndbold’s U7 sæsonens sidste og 7. stævne.
Struer’s U7 årgang har haft en rigtig flot sæson med flot opbakning fra spillere, forældre og bedsteforældre til træning og kamp. Vi har hver gang kunne deltage i stævnerne med mindst 3 hold. Spillerne er blevet rigtig gode i løbet af sæsonen og er meget positive og dejlige at være sammen med.
Ved årets sidste stævne i Tvis Hallen mødte de 3 U7 hold fra Struer Håndbold hold fra Haderup, Bøvling, Mejdal, Holstebro og Hogager. Igen blev der vist god holdånd, flot sammenspil, godt målmandsspil, stærkt forsvarsspil og flotte detaljer i angrebet med hopskud, gennembrud og fløjskud, der gav mange gode afslutninger og mål.
Holdet træner nu videre frem til påske og allerede fra på mandag starter de med at træne på stor bane - hvorpå kampene skal spilles næste år som U8. Vi håber at alle spillerne har lyst til at spille håndbold i Struer Håndbold igen næste år, ligesom der altid er plads til nye spillere.
Holdet har I år bestået af Anders Lorentzen, Elias Østerby, Fenja Vester, Gustav Færge, Jonathan Karlsen, Julius Munkebo, Mikkel Petersen, Nicklas Damgaard, Kasper Zobbe, Johanne Lauridsen, Markus Nielsen, Kristian Moeskjær, Lukas Andersen, Liva Gadegaard og Lea Bundesen.

1

1

2

2

3

3