Damerne kan lugte 2. pladsen efter sejr

Det var et spændt trænerteam, der indkaldte til taktikmøde i Toftum hallen søndag eftermiddag. Dagens modstander var det suveræne tophold fra SGI Esbjerg. Spillerne havde dog en optimistisk tilgang til kampen, og ville bevise, at Struer-Resen Håndbold var på hjemmebane. En sejr til SRH var også alt afgørende, hvis det stadig skal være muligt at nå 2. pladsen, der giver oprykningskampe til 2. division.

Starten af kampen var en tæt affære, dog med hjemmeholdet i teten gennem hele halvlegen. Struer-Resen havde godt styr på de gode skytter fra Esbjerg, og når der kom et skud forbi forsvaretm tog Sille i målet godt fra. Angrebsspillet blev gennemført med god tålmodighed og velovervejede angrebsåbninger. Struer-Resen Håndbold var i front med 13-11 efter de første 30 minutter.
I pausen var der forsat god tro på, at det nok skulle lykkes at give SGI deres blot 2. nederlag i år.
Fra starten af 2. halvleg kom SGI ud som skudt ud af en kanon og efter 15 minutter var SRH bagud med 3 mål - 17-20.
Spillerne fra Struer-Resen så trætte og måske lidt tamme ud, men kendetegnende for holdet, rykkede de bare tættere sammen i bussen og kæmpede det bagerste ud af bukserne. Med 10 mål i løbet af de sidste 14 minutter for Struer-Resen Håndbold vendt kampen igen. Med 4 sekunder tilbage på uret kunne Mette Rønberg score det afgørende mål til en hjemmesejr på 27-25.
Fremhæves skal især den supergode holdpræstation og evnen til at løfte i flok, når man er mest presset.

Med sejren ligger Struer-Resen Håndbold på en øjeblikkelig 3. plads med 22 points. Skal holdet op på 2. pladsen der giver oprykningskampe til 2. division, skal de to sidste kampe vindes samtidig med at SGI skal besejre SIF Ansager i deres sidste kamp.
Første skridt på denne mission skal tages på torsdag, hvor Struer-Resen spiller årets sidste hjemmekamp. I et ægte lokalopgør skal Mejdal besejres i Struer Energi Park kl. 20.15. Der er derfor alt mulig brug for opbakning til de lokale spillere.