Sikker sejr til U12 piger.

Torsdag var der dømt lokalopgør i U12 pigerækken mellem Resen KFUM 2 og Struer Håndbold.
Struer Håndbold kom bedst fra start og bragte sig hurtigt foran 3-0. Godt angrebsspil gav gode mål på gennembrud og afslutninger ude bagfra.
Resen fik gang i målscoringen på et par forsvarsfejl, og via 4-2, blev det helt lige ved stilingen 5-5.
Struer spillerne havde trods den uafgjorte stilling godt styr på kampen, og kunne inden pausen bringe sig foran 7-5. Scoringen til 7-5 blev sat ind af Josefine Noe på stregen efter et godt indspil.
I en kamp, hvor spillerne kender hinanden udenfor banen, var det vigtigt at holde nerverne i ro, og koncentrere sig om håndboldspillet og egne evner.
I starten af 2. halvleg fik Struer udnyttet, at Resen fokuserede forsvaret ind over midten. Det gav plads til afslutninger fra fløjspillerne og mulighed for at Sofie Mygh på backen kunne gå udvendigt fra backen. Struer Håndbold bragte sig foran 10-5 på nogle rigtig flotte mål, af Lærke, Caroline og Sofie Mygh.
Forsvarsmæssigt prøvede Struer nogle forskellige forsvarsopstillinger, hvilket gav lidt udfordringer. Resen fik tilkæmpet sig nogle straffekast og scorede også et par mål fra backpositionen. Sejren til Struer Håndbold kom dog aldrig i fare, og kampen sluttede med en fortjent sejr på 14-9. Flot kamp af pigerne, der alle gik på banen og tog ansvar. Flot revanche efter weekendens nederlag til Lemvig.