Menu Menu

Kære håndboldspillere i Struer Håndbold og Struer-Resen

Kære håndboldspillere i Struer Håndbold og Struer-Resen
På søndag den 11. december har vi sidste hjemmestævne inden jul. En stor del af vores hold skal spille kamp denne dag, så der vil være masser af håndboldkampe i Hal 1. Blandt andet skal vores 3. division damer spille topkamp kl. 17.00
Søndag den 11. december er også en særlig dag……..
Struer Håndbold har planlagt en enestående OVERRASKELSE for alle vores betalende medlemmer, trænere og ledere. Det har ikke noget at gøre med den forestående jul - så julemanden kommer ikke.
Til gengæld kommer vores formand Martin Rasborg med en god overraskelse, som vil vække glæde ved både små og store. Så der er alt mulig god grund til at møde op til denne særlige event.

Alle medlemmer (og forældre til ungdomsspillere), trænere og ledere, inviteres derfor til event i hallen søndag den 11. december kl. 16.15 – Vi mødes i hal 3 (den gamle hal A). Selve arrangementet varer til omkring kl. 17.00
Kl. 17.00 spiller Struer-Resen 3. division damer topkamp mod Tarm-Foersum.
SRH kan med en sejr gå på juleferie som nr. 2 eller 3 i 3. divison. Vi håber, at rigtig mange vil benytte lejligheden til at bakke holdet op – det kunne være fedt, hvis vi kunne fylde den nye flotte hal og sammen skabe en god stemning og sejre.
Cafe’en i Struer Energi Park deltager også i festlighederne på søndag. Mellem kl. 17 og 19 er der mulighed for at købe dagens ret.
Menuen er gammeldags oksesteg med kartofler og brun sovs – hertil salat.
Prisen for børn til og med 12 år er 35 kroner. For øvrige koster menuen 50 kr.
Dagens ret skal bestilles senest onsdag på mail cafe@fritidscenterstruer.dk
Så kære medlemmer; Snyd ikke jer selv for en god dag i hallen på søndag den 11/12. Der er masser af håndbold, en overraskelse du med garanti bliver glad for og muligheden for at heppe 3. division frem til sejr.

Vi glæder os til at se jer alle søndag den 11. december kl. 16.15
Mange sportslige hilsner fra Sportsudvalget og Bestyrelsen