Menu Menu

Struer Håndbold tilbyder Trille og Trolle håndbold for 2-5 årige

Trille og Trolle
- et håndboldeventyr for hele familien

De to små skovtrolde Trille og Trolle er klar til at indtage landets håndboldforeninger, herunder også Struer Håndbold. De to trolde disker op med små, sjove eventyr, der tryllebinder de 2-5 årige børn til at røre sig og lege både med og uden den fantastiske håndbold.

’Trille og Trolle i underskoven’ er et magisk eventyrunivers, som ved hjælp af små troldehistorier, specieludviklet musik og troldematerialer skal skabe en unik legeplads for de mindste børn og deres forældre i håndboldhallerne. ”Det handler om at skabe glæde og gode oplevelser for familierne. Mor og far skal med ud på gulvet og have det sjovt sammen med børnene. Dvs. at de selv skal være med til at gennemføre de sjove og motiverende eventyrøvelser,” fortæller Søren Simonsen, DHF’s Udviklingschef.

”Trille og Trolle i underskoven’ er nemt og ligetil at gennemføre, og alle kan være med i eventyrerne. DHF har fabrikeret et såkaldt troldekit, som serverer en masse eventyr med aktiviteter, cd med troldemusik, instruktørvejledning med mere, så det er fuldstændig ukompliceret for foreningerne, forældrene og børnene at træde ind i den nye eventyrverden og få de mindste til at røre sig på en sjov og eventyragtig måde,” fortsætter Søren Simonsen.
Udover at give børnene og deres forældre en fælles og forrygende oplevelse, styrker ’Trille og Trolle i underskoven’ børnenes motorik og giver dem nogle kompetencer til gavn på deres udviklingstrin.

Struer Håndbold tilbyder Trille Trolle i forbindelse med de næste to hjemmestævner i Struer Energi Park. Det vil sige den 13. og 20. november, hvor alle interesserede i målgruppen er velkomne til at komme og prøve konceptet. Trille Trolle foregår fra kl. 10-11 i Hal 2
De to arrangementer er gratis og eneste krav, er at man medbringer en voksen, der er parat til at deltage i træningen.

Trille Trolle arrangeres af Struer Håndbold med Henriette Thomsen som instruktør. For yderligere spørgsmål, er man velkommen til at kontakte Henriette på 2611 5815.

Trille Trolle har fået sin egen facebook side og kan findes på 
www.facebook.com/trilleogtrolleistruerhaandbold/

Struer Håndbold tilbyder Trille og Trolle håndbold for 2-5 årige