Fortjent sejr til U12 pige B

På en helstøbt holdindsats besejrede U12 pigerne fra Struer Håndbold Ikast FS med 14-11 på hjemmebanen i Struer.

Struer Håndbold fik en rigtig god start mod Ikast. Solidt forsvarsspil og effektivt angrebsspil gav en tidlig føring på 6-1.
Ikast spillede med et højt tempo i deres angrebsspil, men over hele linjen, var Struer pigerne klar til at tackle af, når de kom inden for 3-meteren. Den tidlige føring holdt halvlegen ud, og hjemmeholdet kunne gå til pause foran 9-4.
Ikast lagde ud med en scoring på straffekast til stillingen 9-5. Et resultat af, at gæster havde lagt endnu mere tempo i deres angrebsspil. Struer spillernes aggressive forsvarsspil gav nogle udvisninger og flere straffekast til Ikast. Sara nuppede 3 straffekast men efter en periode med en dobbeltudvisning havde Ikast reduceret til 10-6. Herefter lagde Struer Håndbold yderligere afstand og bragte sig foran 13-7.
Ikast begyndte at køre meget lange angreb og var ofte tæt på kendelser for passivt spil. De formåede desværre at få angrebene afsluttet med enkeltmandsgennembrud som gav en del straffe kast. Sejren var aldrig i fare og hjemmeholdet kunne fejre 2 point efter slutresultatet 14-11.
Kampen var et rigtig godt bevis på, at man skal være klar fra første fløjt i både angreb og forsvar. Der er også nogle ting der skal trænes i, men alt i alt en super god holdpræstation af alle.