Menu Menu

U12 piger 2 tabte, men kæmpede flot

Struers U12 piger hold 2 spillede søndag formiddag turnerings første kamp. Det blev til et knebet men fortjent nederlag til et godt Mejdal Halgård hold. Kampen sluttede 9-11.
Pigerne har inden sæson start deltaget i 2 forturneringer og Intersport cup for at finde ud af, hvilken række de skulle spille i. Vi har spillet mod nogle rigtigt gode hold, hvor vi har mødt nogle modstandere, som vi har haft svært ved at spille lige op mod. På trods af store nederlag, har alle pigerne kæmpet og givet alt, hvad de har i alle, og de formår altid at bevare det gode humør.
Vi oplever, at pigerne hele tider bliver bedre, og at de ønsker at lære nyt hele tiden. Pigerne får mulighed for at spille flere forskellige pladser på banen, for at kunne forstå spillet fra mere end blot deres favoritplads, og for at bevare udviklingspotentialet, da man ikke kan konkludere, hvilken plads der passer til en som seniorspiller, når man spiller U12.
Vi synes, at alle pigerne, uden undtagelser, har udviklet sig fra første træning og til nu. De spiller med lidt mere sikkerhed og mere fart/tempo i angrebspillet. I forsvarsspillet er de blevet endnu bedre til at kommunikere og hjælpe hinanden, så vores modstandere skal yde deres bedste for at score på vores to dygtige målvogtere.
Vi ønsker at fastholde alle vores dygtige piger i håndboldsporten, og derfor laver vi gennem hele sæsonen flere forskellige sociale arrangementer. Det skal være sjovt at komme til træning, og vi vil gerne, at pigerne også skaber nye relationer på tværs af årgange og skoleklasser.

Vi glæder os allerede til endnu flere hyggelige, sjove, hårde og lærerige træningsaftener i Struer Håndbolds lækre træningsfaciliteter og sociale arrangementer sammen med pigerne.