Menu Menu

Vi er næsten klar til Intersport Cup

Struer Energi Park kommer i den kommende weekend til at danne en festlig ramme om årets Intersport Cup.

Intersport Cup er 38. gang håndboldklubben i Struer afvikler håndboldstævne for årgangen U10, U12 og U14. Gennem årene har håndboldklubben skiftet navn fra Fousing IF til Struer Forenende Håndboldklubber - og nu Struer Håndbold. Stævnet har også skiftet navn flere gange - og bærer i 2016 udgaven Intersport Cup.
Det er ikke kun navnet på arrangørklubben der er nyt. Også Struer hallerne, der danner ramme om en stor del af kampene, stævnekontor og finalekampene har skiftet navn - til Struer Energi Park. 
Der arbejdes på livet løs med de sidste detaljer, så der kan spilles kampe i 4 haller i Struer Energi Park samt kommunens øvrige haller, bortset fra Midtpunktet på Thyholm. 

Stævnet har i år deltagelse af 91 hold som består af en skøn blanding af gengangere og klubber der deltager for første gang. Ålborg KFUM er en af de klubber der har meldt deres ankomst som debutanter til stævnet. Intersport Cup får også lokalt islæt, da Resen KFUM, Mejdal-Halgård, Tvis Håndbold og HH90 deltager. 
En stor del af holdene skal overnatte på Parkskolen og Østre Skole. Allerede fra fredag aften tjekker de første deltagere ind, så Parkskolen bliver tæt på fyldt op på førstedagen. 
Intersport Cup er som navnet indikerer støttet af Intersport Struer. I samarbejde med Hummel er der designet en special Tshirt som alle deltagere får med sig hjem som minde om Intersport Cup. Tshirten er designet i samarbejde mellem Hummel og Struer Håndbolds grafiske samarbejdspartner. 
Stævnet indledes med kampe fra tidlig lørdag morgen og slutter med finalekampene søndag eftermiddag. Lørdag aften skal alle spillere til diskotek og legeland arrangeret af Hop og Rul. 
Man kan følge stævnet på facebooksiden Intersport Cup Struer 2016. 
Der er også mulighed for at få opdateret resultater på vores app til stævnet

link til mobil app